arkası bugun kusagımızda hikayemize devam edelim madem bu kadar istek var.
paypal uye olduk baya bi surede paypal ın onay kodunun gelmesiyle ugrastım.kontur aldım.bankayı aradım.muzik dinledim.konturum bitti. onlarda halledemediler.
sonra nerdende aklıma geldiyse hsbc sanal kart a biraz limit verdim.odeme onay aldı sifremi girdim dogruladım hesabı.
simdi sıra gidip support taki i.ne ye "tamam yaptım" demekteydiki. baska biri vardı bu sefer en basından ona da anlattım olayları. tuttu bu bana parayı bankanızdan alamıyoruz dedi.haydaaaaaaa. kontur aldım.bankayı aradım.muzik dinledim.(2) dediler karsı taraf istekte bulunmamıs.support taki kankime soledim bunu.oda tmm iptal ettik kredi kartı odemesini paypaldan odeme yap dedi.
aklıma hem paypal dan hemde kredi kartından gecirmeye calısmasınlar bu i.neler geldi. kontur aldım.bankayı aradım.muzik dinledim.(3) .kredi kartı yla yaptıgım işlemi iptal etmek istiyorum dedim.yok olmaz siz iptal edemessin zaten 3 gune kadar karsı taraf talepte bulunmassa iptal olucak pazartesi gunu arayın dedi.bayılır hsbc arayanı sallamaya.
paypal den odeme yaptım onayladılar en sonunda.bugun de baktım kredi kartı islemi dusmus.eleman dogru demis be ne kadar art niyetliyim.
The End