merhaba arkadaşlar
çalıştırmaya çalışdıgımız bir player var player xml ile çalışmakta config ve videolist videolist.xml dosyasını php içine gömüyorum şu şekilde

<?php
$embedcode ='
<script type="text/javascript" src="swfobject.js"></script>
	<div id="flashcontent2"></div>
	<script type="text/javascript">
		var so1 = new SWFObject("flvplayer.swf", "flvplayer", "438", "328", "7",  null, true);
		so1.addParam("allowFullScreen", "true");
		so1.addParam("allowSciptAccess", "always");
		so1.addVariable("autoplay", "true");
		so1.write("flashcontent2");
	</script>
';
echo '<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>';
?>

<VIDEOLIST>
	<VIDEOS>
<Video Path="<?php echo$row['url'];?>" Thumbnail="thumbs/1.jpg" Description="Rihanna"/>
	</VIDEOS>
</VIDEOLIST>
veya bu şekildedeniyorum

<?php

echo '<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<VIDEOLIST>
	<VIDEOS>
<Video Path="$this->'.$row['url'].'" Thumbnail="thumbs/1.jpg" Description="Rihanna"/>
	</VIDEOS>
</VIDEOLIST>';

$embedcode ='
<script type="text/javascript" src="swfobject.js"></script>
	<div id="flashcontent2"></div>
	<script type="text/javascript">
		var so1 = new SWFObject("flvplayer.swf", "flvplayer", "438", "328", "7",  null, true);
		so1.addParam("allowFullScreen", "true");
		so1.addParam("allowSciptAccess", "always");
		so1.write("flashcontent2");
	</script>';
?>
$row['url'] yerine direk video linki yazdıgımda player çalışıyor ama bize lazım olan $row['url'] kodunu görmesi hereklenen videoyu izlenmeye girildiğinde görmesini istiyoruz ama bu kodu neyapıyorsam gösteremiyorum
kodu echo olarak video sayfasının içinde gösterdiğimde video linki videoya göre değişerek sayfada text olarak görünüyor yani kod sql tablosunda görmesi gereken yeri görüyor ama xml kodlarının içerisine girdiğinde çalışmıyornerde hata yapıyorum cözebilmiş değilim bu şekilde veritabanında veri cekmek mümkün değilmi yoksa benmi bir hata yapıyorum