DE GET KUMDA OYNA
mesaj sayım artsın diye bi kaygım olsaydı şimdiye kadar doldururdum burayı bak bakalım ne zaman nickim kayıt olmuş biz senin gibi çoluk çocukla uğraşmayız, bu arada listemden silmdim demişsin ben seni hiç listeme eklemedimki neyin muhasebesini yapıyorsun ayrıca şunuda söylemeyi unutma yalakalık olsun diye sponsor bulmuştun hani haber sitesi ismini unuttum orta yerde senide onuda bırakıp gitmiştim 0.03 mü ne veriyormuş tıklama başı onlarıda yazsana geç bu ayakları abisi eger radmin izin verirse burda ancak beşiklerde oynarsınız izin vermezse zaten buraya girişiniz bile olmaz şu saatten sonra ben buraya girmişim girmemişim benim için önemli değil ama burası çoluk çocuk dolduktan sonra eskilerden de kimsenin kalmıyacagını adım gibi biliyorum zaten tepkiler bişeylerin kanıtı, para lazımsa yolliyim demişsin okul harçlıkların sana lazım olur istersen ben okul masraflarını karşılıyim belki ailen ödeyemiyodur senin harçadığın paranın 2 katını ben 1 gecede meyhanede yiyiyorum büyü gel ondan sonra webmasterlik işine başla abisi 13 yaşında gelmiş buraya artislik yapıyo söyleyecekde başka bişeyim yok, gerisini radmin düşünür zaten
Herkeze iyi çalışmalar