Sabri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda takılan adsense editörleri var kıl oldukları kişilerin hesaplarını uçuruyorlar eş dost kolluyorlar. Adımdan ne kadar eminsem bundanda o kadar eminim nerden biliyosun demeyin biliyorum. İçerde kalan bikaç K.$ paramda haram olsun.
aynen katılıyorum kardeş. yaşadım gördüm. forumlarda kesinlikle bunu yapanlar var ve banlıyor adamlar. baya araştırdım ve r10 dada yazdım. sonunda bu aklıma geldi ve adsense yardım grubundayım. oradakilerden burada olanlarda var diğer webmaster sitelerinde olanlarda var hatta yetkili görülenlerden olanlarda var. bu konu hakkında yazmayıda düşünüyordum ama siz açık ve net olarak belirtmişsiniz bu olayı. sonuna kadar katılıyorum ve tam teşhis olarak görüyorum.

ayrıca bir arkadaşta yazmış illegal sitede forum sitesinde yıllardır kullanıldığını onu google amca görmedide bizimkinimi gördü anasını satım. bu adalet değil ve kesinlikle kayırmadır. bundan sonra adsense ile vs hayatta uğraşmam en güzeli normal reklam alma ve Türk siteleri. google adsense down normal reklamcılık up bundan sonra