****** adlı üyeden alıntı:
Herkes 50 katlı bir binadan atladı diye sizdemi atlamalısınız
2.ci bir Konu merak etmeyin ben piyasayı çok iyi bılıyorum
Piyasada Bu işi Sizin gibi ciddiyeti ile yapan firmalar genellemesi yaparsak
5 GB ALAN + Limitsiz BW = 19 YTL / AY Gibi bir fiyat sunan firma tanımıyorum.
ha 100 ytl lik nixcon sunucusu ıle 5 gb alan 500 gb trafıgı 10 ytl ye verenlerden kastedıyorsanız haklısınız
Amacım satışınızı baltalamak değil sadece Dakikhost gibi bir firmanın bu tür fiyatlar vermesinin Bana Komik gelmesi ve bunu eleştirmek.
İlginç yani. Hizmette sorun bulamadınız şimdi sıra fiyatlara mı geldi beyfendi? Lütfen artık, rica ediyorum, arz ediyorum... Kampanyalarımızda konu dışı ve müşteri gözünden tamamen farklı sorular görmek istemiyoruz. Müşteri olsanız fiyatı eleştirmezsiniz. Neden ucuz? Neden pahalı? Neden böyle? Neden şöyle? Bunları mümkünse Dakikhost düşünsün. Dakikhost'u bu kadar düşünüyorsanız emin olun sizden daha fazla düşünen bir kadrosu var. Hizmet için elimizden geleni yapıyoruz ve 2 yıldırda yerimiz belli. Hiç kaybolmadık, kaybolmayacağızda. Amacımız hizmet ve bu hizmetten hakkı ile para kazanmak. Lütfen gereksiz soruları sormayın artık.
Çizgimiz hep aynı, kalitemiz dediğiniz gibi belli. Sitemizde de merak ettiğiniz her sorunun cevabı var. Eğer yoksa da almayı düşünenlere yine özel olarak cevap veriyoruz ve meraklarını gideriyoruz, siteye ekliyoruz. Kesinlikle kavram tartışması yaratacak ibareler kullanmıyoruz. Anlamaya çalıştığınız için teşekkür ederiz,
Dakikhost