Mesaj sayımla ilgili probleminizi anlayabilmiş değilim? Gidip ben 300-500 boş mesaj yazayım ondan sonra konuşalım isterseniz, uygun mudur?
Neyse...
Eğer ben serveri parmağımda oynatırım diyorsanız vectoral i tavsiye ederim. Ama server a tam olarak hakim değilseniz managed desteği olan firmalar var, hem de Türk. Vectoral ile aynı datacenter ı kullanıyorlar. Bana 2. seçenek daha mantıklı geliyor ve mantıklı geleni de şu an uyguluyorum.
Adres yazmıyorum, şimdi Kerem ilk mesajında reklam yapıyor filan da der
Gayet normal bir durum. Sorun sizden kaynaklanmıyorsa bile, eğer sunucu içinde bir sorun varsa bu Vectoral'in (genel manada sunucuyu satan firmanın) sorumluluğunda değildir. Unmanaged verilen sunucularda sadece donanımsal ve networksel problemlerde destek verilir, sunucuyla ilgili her türlü güncelleme, problem vs. işlemler müşterinin sorumluluğundadır. Bu tür durumlarda servis sağlayıcıya herhangi bir söz söyleme hakkınız yoktur.
Ek olarak;