şirket olmakla tamamen tüm sorunlar ortadan kalmıyor; bunun bir çok örneği şu an görüyoruz önemli olan işi yapan kişilerin işi hakkıyla yapmalarıdır daha linux hakkında sıfır bilgisi olan win 2003 hakkında sıfır bilgisi olan hala remoteya nasıl bağlanırım diye soran sahışlar hosting satıyorsa bu iş tehlikeli durumda demektedir. Firma olmayıp 1000 küsüt hosting satan ve aslanlar gibi gece gündüz demeden yardım eden fedakar kişilerde vardır.( Bukadar.NET örneği ) bu şahış belki firma değil belki başka bir şeyde değil ama sunucuda cıkan hatalar için 3 lere kadar hatta 2 gece pc basından kalmadan makına kuruyorsa ben bu sahsı takdir ederim önemli olan verdiğin hizmet ve teknik destk.

Vergi konusuna gelince müşterilerimin %70 fatura istemiyor %18 fiyat farkı yüzünden vede bendde bundan bende rahatsız olmuyorum nedeni gayet basit yurt dısından kıralanan sunucuların firmaya bir girşi olmadığı için bunların çıkışınıda yapmak faturalandırmakda bir hayli zor bu sefer abuk sabuk seyler için fatura kesmeye baslıyorsunuz. Elma satıyorsun ama Armuta fatura kesiyorsun bence Fatura konusu açarken bunları da düşünmek lazım.