Bir insan zevk olsun diye die bu kadar özel mesaj yollamaz bi insana.Hatanı kendin ispatladın zaten

Çalışan script için neden hergün sana mesaj göndereyim, hergün 2-3 mesaj gönderiyorum sana yaptığın işi adam gibi yap eksiklerini tamamla diye. Msn den banladın cevap alamıyorum yazdıklarıma ve hergün bu foruma girdiğini gördüğüm için buraya yazıyorum ve nedense yazdıklarıma birtürlü cevap alamıyorum. Artık özel mesaj yazmaktan yoruldum ve gına geldi artık bu işten. Senden ekstra bişey isteyen yok aldığın ücret karşılığında yazmak gerekn scripti bitirmen isteniyor ve bunun için sürrekli burdan öm göndermek ve peşinden koşmak zorunda değilim hani cevap alsam yazdıklarıma yine neyse, ben hata görmüyorum deyip başından savıp gidiyosun sonra hataları tek tek cilt leyerek yazıyorum sana ha bu hatalar varmış bakayım diosun sonra bunları düzelteyim derken başka hatalar çıkarıosun ve bir türlü bitmek bilmiyor.

Ay sonuna kadar scripti ya adam gibi çalışır vaziyete sokarsın yada ödemeyi geri gönderirsin. 2 sinide yapmam diyosan bak işine yapacak birşey yok harcadığım zamana ve paraya yazık. Bundan sonrada uraşmak istemiyorum yeter.