dennishan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rica Ederim Burak Version 3.0 'a Gecmeden Bu Versiyona En Yüksek Puanı alan 5 makale ( En Begenilen 5 Makale ), En cok Okuyan 5 Üye , En cok Makale Yollayan 5 Üye Gibi Eklentiler Yapman Scripti Daha Bir Güzel Yapacagı Kanısındayım...

Bide Makale Gönderirken Yollama Butonunda Haber ekle Yazıyor Onu Direk (Yolla,makale yolla, ekle, Makale Ekle ) Gbi birsey olması Daha Mantıklı Bide Dikkatimi ceken Makale yollama bölümünde konu baslıgı ve mesaj alanı bölümünün iç kısmını daha fazla dikkat cekmesi icin giri yerine beyaz yapabilirsin o zaman acemi kulanıcılar nerede bu konu baslıgı diye arayıp durmazlar (kendimden biliyorum :P )

versiyon 3.0 için kulanıcı awatarı uygulamasınıda düşünebilirsin ilginc olur senin belirleyecegin 10 tane awatardan birini secme şansı tanıyabilirsin userlere. degişik olur Diye düşünüyorum...
Merhaba

Dediğin Gibi İsteklerını Yaptım Yalnız Sadece En Çok Puan Alan Makaleleri Ekledim Çünki Birazdaha Ugrasırsam Zaten Zamanımda Yok V.3.0 a Doğru Gıdıcek Script Birde Makale Ekleme Bölumunu Duzenledım.

V.3.0 da Avatar Secimi Bencede Gayet Güzel Zaten Gelişmiş Bir Forum var Aklımda Normal Olarak Avatarda Oto Olacak

Saygılar.