Biriniz hostçuluğu bıraktı biriniz hala alnının teriyle bi yerlere gelmeye çalışıyor.Niye uzatıyosunuzki konuyu.Burda bulunan 10 kişinin 9'u sizi tanıyor.Kimin ne oldugunu biliyorlar merak etmeyin.
Az önce Yakup'la msnde konuştuk.Benim Ferhat'la olan yakınlıgımdan sanırım benide onunla beraberim sanıp banada sitem etti.
Ama benim Ferhat'la bi alakam yok bunu bilin.Sadece o çocuğu kardeşim gibi gördüm.Oda benim eski müşterim.Bana karşı hiç bi art niyetini görmedim.Tasvip etmediğim davranışları olsada müşterilerimin arasında öyle samimi şekilde sohbet ettiğim kişilerden birisiydi.
Yakup'a ben hesap açarken bikaç gün sonra ödeme yapıcaz demişlerdi.
Daha dogrusu 2 gün sonra yapılıcak ödemen dediler bana.Hayhay deyip açmıştık hesabını.( cuma günü oldugundan oda )
Burda kimseyi haklı yada haksız çıkarmak istemiyorum.Ki burayada Yakup'un aklında bişey kalmaması için mesaj atıyorum.
1.Ben Ferhat'a güvenip bu insanları teslim ettiysem oda bu insanlara bu şekilde davranmışsa bu ilk hatası,
2.Madem 1 ay bedavaya hizmet veriyosun niye para istiyosun?
3.Yedeklerini dagıtmakla tehdıt edilmişler.
Bu 3'ü Ferhat'ın haksız oldugunun en buyuk göstergeleridir.
Yinede o suçlu bu suçsuz demiyorum.kimin ne hatası varsa söyluyorum.
Yakup bana ödemesini yaptıgında çoluk çocuk gibi msnıme gelip ödemeni yaptım demeye bile tenezzül etmeyen bi insandır ve bana 3 aylık peşin ödemesini yaptıgını biliyorum.
Yani burda kısaca anlatmak istediğim şudur.Yakup'la iş yapıcak Datacenter,dedicated veya vps kimsenin içinde süphe kalmasın.
Ayrıca zaten kendilerininde müşterileri gereken yorumlarını yazmışlar.
2.cisi Ferhat'ıda kötü anlatmıyorum burda onu yanlış tanımanızı istemem ama bana karşı onunda bi kötülüğü olmadı.
Ama artık kapatın konuyu.Bugun Yakup'la konustum gerçekten üzücü.Bi hosting satıcısına yapılabılıcek en kötu sey asılsız bi suçlamadır.
Ferhat sunucusunu ve fırmasını devretmıs sanırım bugun haberım oldu.Kendisine bundan sonrakı hayatında başarılar dilerim
Yakup'ta dediğim gibi alnının teriyle elinden geldiğince bu işi en iyiye yapmaya çalışan nadir insanlardan birisidir.Umarım istediği yerden daha yükseklere gelir.