Akar ben konu baltalamam

Sadece gerçekleri yazarım kimi baltalıyor sanır, kimi feyz alır, kimi cephe alır, kimi de takdir eder. Sen sen ol takdir et
Osmancım bizim "Psikolojik Limit" i geçen ay bol bol geçtik diye ek 10 mbit istemiştik hatırlarsın

Bizim amacımız bağcıyı dövüp, üzümü şarap yapmak

Sırf hattımız psikolojik limitimizi geçiyor diye
numberone.com.tr Türkiye'nin 1 Numarası ve
RADYO KLAS TÜRKİYENİN EN KLAS RADYOSU için ayrı sunucu aldık ayrı bir hat tahsis ettirdik. Bu arada kabinimizde Nixcon un bir müşterisi ne ait bir kasa barınıyor

Kendilerini çok severim. Malesef arkadaşın hattı halen 20 mbit denilmesine rağmen 10 mbiti geçemiyor.
Dün müşteri olmak isteyen bir arkadaşın yazdığı maili affına sığınarak yazıyorum. İsim belirtmeyeceğim.
Alıntı
Tekrar Merhaba
Ana makine hattı sanırım 10 mbit diğer acılan vps’lerde trafik limitini sınırlama gibi bir şansımız varmı
Yani ana makine hattı 10mbit ama bir vps makinesi anlık 2mbit’den fazla kullanama gibi, şuan çalıştığım firma çok güzel yalnız anlık trafik yüzünden problem yaşıyoruz onlarında veri merkezi nixcon yani oda sizin gibi 10mbit
yalnız diğer vps’ ler deki anlık trafik 10mbit olduğu için öğlen vakitlerinde ping bile atamıyoruz benim vps’imde 70 site barınıyor hepsi kurumsal site com.tr şirket sitesi öyle forum vs. vs. gibi siteler yok bu yüzden öğle vakitlerinde doğan kesintiden dolayı sorun çıkıyor , bilirsiniz kurumsal siteler için mail çok önemlidir.