hayatımda ersin koc kadar birisini karalamayı böle birisine sataşmayı seven başka bir insan tanımıyorum.Güzel kardeşim sorunlu yerleri arkadaşa pm atsan düzeltmesini istesenmi doğru olur yoksa forumda dalga konusu yaparak insanları rencide etmekmi doğrudur?
doğru yada yanlış bu işi yapıyorsa saygı göstermek gerekmezmi? biraz yapıcı olalım yıkmak kolay
Güzel kardeşim sen halen aynı yerde misin? Sen şimdi ferhost.net i ve burada silinen ilk mesajdakileri savunacak kadar kara cahil misin? Bu iş çoluk çocugun evinden yapacağı iş değildir. Biz senelerimizi verip buralara bir kaç çocuk zihniyetli sektörün içine etsin, birilerini mağdur etsin diye mi çabaladık? Mesajları tam okumadığın nasıl da belli oluyor. Ferhost nickli şahıs acaba neden bu işi bırakıp "heykır" olmaya geri dönüyor? Ben karaladım diye mi? Yoksa zaten bizim sektörümüzde yer edinmesinin imkansız oluşundan mı? Ben halen diyorum sütten çıkmış ak kaşık değiliz belki ama sektörde adımızı kirletecek herşeyden uzak durup, yapamayacağımız işleri işimiz belirlemedik. Memnun değilsen yazılarımı okumak zorunda değilsin. Eğer okuyup birşeyler kapamıyorsan da o senin sorunun. Kişilik haklarına saldırı yapmak ile zararlı otları temizlemeye çalışan bahçıvanı dövmek arasında fark vardır. Sen istediğin yere çekebilirsin. Bu sektörün öncüleri ve bu işe emek verenler emin ol ki yazdıklarıma % 100 katılmaktadır.
Saygılarımla,
Ersin KOÇ