Merhaba arkadaşlar,

Ben 1-2 site kurdum. Kendi tecrübe ve araştırmalarımla sitelerime birtakım işlemler uyguladım ve gördüm ki gerçekten bir şeyler yapabiliyormuşum . Ben genelde forumlar üzerinde birtakım çalışmalar yaptım (vbulletin, mybb, phpbb vs.) Genelde bu işi ücretsiz yardım amaçlı yaptım ve çoğu forum destek sitelerinde bununla alakalı konularım bulunmaktadır.

Şimdi neler yaptın diyenlere referans göster diyenlere özel bir referansım yoktur. bu işe yeni başlamayı düşünüyorum. sadece kendi sitemi göstermek istiyorum: TürkiyeCep.Com
Sitem birkaç aylık. Yaptığım backlink ve seo işlemleri sonucu son güncellemeyle PR0'dan 2 olmuştur ve çok iyi üye geliyor siteye yani tam hedefli ziyaretçiler. Çok ziyaretçi yok ama bilen bilir hedefli ziyaretçi çok önemlidir. Şu sıralar günde 100 civarı üye geliyor. Ayrıca sitemde sadece 700'e yakın konu bulunuyor. Biraz soğumuştum siteden, içerik doldurayım artacaktır umarım.

İşte kardeşler şimdi ben isteyen arkadaşlara bu konu hakkında forum sitelerine danışmanlık yapabilirim. Öncelikle belirtmeliyim ki sitelerinizde ben html kodlarıyla uğraşacağım. Yani adminlik alıyorum bunu yaparken. xhtml standartlarında hatalarınız varsa bunu en az düzeye getirmeye çalışıyorum. diğer yönden sayfa boyutunuzu küçültecek diğer deyişle sayfalarınızı hızlandıracak işlemler yapıyorum. bunlar hakkında kendim düzenli rapor tutuyorum. Ve tabi ki seo işlemlerimi uyguluyorum

Bu konuda kesinlikle 1-2 kelime üzerine yoğunlaşmıyorum. Benim kişisel görüşüm genel tüm kelimelerde iyi bir sıradır ve bu çok faydalıdır. Benim sitem bazı önemli kelimelerde ilk birkaç sayfada çıkıyor ve çoğu alanım olan kelimelerde ise ilklerde. bu düzenli ziyaretçi gelmesi demek. Benim gibi düşünen arkadaşlara yardımcı olurum. Ve lütfen benden fazla profesyonellik istemeyin. Daha ilk tam çalışmalarım olacak.

Son olarak iletişim bilgileri için pm isteyiniz.

İyi Günler