Body'e 2 sene önce gitmiştim, 3 ay kadar. Ayrıca ne tesadüf bende bugün tekrardan başladım body'e

Benim kesinlikle fazla kilom yok aksine vücut güzel fakat biraz daha kilolu olursam daha iyi olucağını söyledi hoca. Kilo verme konusuna gelince, program iyiyse şüphen olmasın 1 ay içersinde kilo verdiğini farkedersin. Zaten her çalışmadan sonra karnını elinle tutarsan sertleştiğini anlarsın

Programın nasıl bilmiyorum fakat eğer sadece bisiklete bin 10 dakka 2 set halinde pedal çevir diyorlarsa o body salonundan iş bekleme. Ama gayet güzel bir şekilde tüm heraketleri yaptırıyorsa hoca 2'şer 3'er setler halinde, fazla değil 3 - 4 ay içersinde iyi kilo verirsin ve kasların ortaya çıkmaya başlar.
ehe ozaman hayırlısı olsun ikimize de

dediğim gibi daha yeni olduğum için kondisyon sıfır dediğine göre onu ayarlamaya çalışıyor.. ilk gittiğimde şu koşu tarzı nasıl desem adını da bilmiyorum

bant değilde koşuyorsun ellerinle de 2 zımbırtı tutuyorsun anlamşsndr anlatmak istediğimi

o ve bisiklet ile yarımşar saatlik 1 er set yaptırdı.. en son gittiğimde 1,5 saat çalıştırdı yine kondisyon aletleri ile ki bunlar başlangıç dedi sanırım sağlam bi hoca tavsiye üzerine gittim zaten

umarım 3-4 ay içerisinde dediğin gibi olur tşkler
Kalın yazı yazmak yasak arkadaşım. Mümkünse body'nin aylık ücreti ne kadar yazarmısın?
ok düzelttim. aylık 35 YTL. Mersin/erdemli de okuyorum. 45k nüfuslu kırsal bir ilçede 8 body salonu olduğu için fiyat düşük olabilir...