Sana saygı duyup ilk mesajımda "bu nedir?" dedim. Sen ısrarla bilinçsizliğini ortaya koydun. Kafa tuttun seni ezmeye çalışan yok. Rakip gören hiç yok

Eğer rakip olsan zaten bu tür bir tartışmada olmazdık. Rakibimiz olarak gördüğümüz kurumların çalışmaları bu kadar amatör olsa hepsi şu an batmış gitmiş olurlardı. Kulağına küpe oılsun. Herşey para kazanmak için değildir. Ama para kazanmak da bir hedeftir. Bu işte cin olmadan adam çarpmaya çalışanların ömrü hep kısa olmuştur. İsminiz bir kez çıktığında hızla yayılacaktır. Ne ben seni tanırım ne de sen beni ve yaptıklarımı haklısın. Ama ben dahil herkes senin ne gibi bir tecrübenin eserisin bunu farkedebilir. Bunu ben farketmişsem emin ol herkes farketmiştir. O yüzden halen kafa tutan yazılar yerine acaba yanlışım nerdeydi, abilerim siz ne önerirsiniz diyebilmek şerefine ulaşırsan memnun olurum. Biz insanları severiz yaradandan ötürü. Bu yüzden kişiliğine laf eden yazılar yazmamaya çalıştım. Sektörümüz hizmet sektörü, yani memnun etme sektörü. Bir lokantaya gidip verdiğiniz sipariş veya resimde, menüde görüp beğendiğiniz ürün yerine alakasız bir ürün geldiğinde nasıl memnun kalmıyor hizmeti ayıplıyorsak aynı konuma gelmemek için özen göstermemiz gerekir. Herşey müşteriyi elde edene kadar değildir. Onu uzun yılları boyunca mutlu edebilmektir. Hizmetlerinizin karşılığı daima size artı olarak dönecektir. Ticaret hayatı zorlu bir hayattır. Bu sektörde maddi gücüne bakmadan herkes aşağı yukarı aynı değerlerde müşteri bulabilir. Hosting şikayetleri kısmında her bir konu açıldığında ben üzülürüm. Sadece sorunu yaşayan için değildir üzülmem, ben istemeden mağdur edenlere üzülürüm. Hadi benden bu kadar nasihatsal konuşma yeter.
"Ne haddine senin nasihat etmek" diye cevap yazarak beni üzme. Teşekkürler.
Nasihat için saolasın abi herşey için haklısınız siz 8 10 yıldır hosting işindesiniz ben ise daha 1 sene bile olmadı ben hosting işine hackerlikden girdim olcay abi geldi aldı beni hackerlikden beni azarladı millete zarar veripde eline ne geçiyor diye o da haklıydı. Bende hosting işine girdim bu sefer herkez hakkımda *********** lafları dedi millete zarar verdiğim için hackerlikden girdiğim için ama bu son. Ferhost.net i satıyorum herkeze tek kelime ferhost.net kimseye bir kötülük dolandırıcılık yapmamıştır her ezilen kardeşlerinizin yanında olmuştur. Biz her kardeşimizin yanında olmuşturuz herkeze güzel hizmet vermiştiriz. Ama bundan sonra Ferhost.net Satılmıştır. Biz ezilenlerle beraber olduk artık ben ferroli hackerliğe geri dönüyorum...!