DohPitch adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendi yazdıgını oku ilk başta bence
Kendi mesajımı gayet iyi okudum anlamadıysan tercüme ederim

DohPitch adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bak şu en son cumleye ? Fenerbahce nin konusumu ozaman sadece fenerlilere sorulduysa bizde yazmayız.bizde yorum yaparız ister bilmem neyi sevmem kazanamaz derim ister bilmem neyi severim kazanırım de sen bence şu ustteki fenerli arkadasların yazdıklarına bakta ondan sonra kıskırtıcı mesajlar atanlar kendileri yok 1905 yok bilmem ne insanın destekleyesi varken destekleyesi gidiyor böle tur mesajlar yüzünden aman yenilinde susun biraz.Her dk fener ile ilgili konu acılıyor iyiki cıktınız ceyrek finala ..ama şimdi elenirseniz,butun suçlu hakem olur Gonlum kazanmanızdan yana ama böle tarz mesajlar attıgınız surece butun 17 takımda sizi sevmiyecektir sonra kıskanıyorlar diye kendinizi avutursunuz
Öncelikle uzun yazı yazarken arada birkaç noktalama işareti kullan(bu şekilde okumak çok zor da )
17 takımda bizi sevmiyormuş ta bilmem neymiş, dikkatini çekerim kulüpler birliğinin yeni başkanını bu 17 takım seçti Boşuna mazeret arama içiten içi bir kinin var Fenerbahçe'ye anladım,yani boşuna kasma kendini
Üstelik o mesajıma neden -rep verdin anlamadım