sen önce Sorun yaşadığın Hesabı düzeltmeye baksana ? ßen sizden resel aLdım ilk bir hafta Kesinti oldu biter dedik.. Sonra Sunucu taşıdınız eyi dedik . Bu kez Sunucudan hesabımı aktif ettiniz fakat sitemi edemediniz.bunun icin 8 gün bekledim. hala bekliorum birsey yapmıyorsunuz sadece bi yedeği cekip yüklüoruz diosunuz.
Sunucu Reseller,Radyo,CS Server Hersey satıyorsunuz fakat bir sorun olduğu zaman hesaplarda gidip destek sitelerinden yardım istiyorsunuz ?
ben Kendimden utandım sizden aldığım resel Hesabını bir arkadaşa almıstım o kadar mahcup oldum ki yüzüm kıpkırmızı oldu onlara karşı... Herneyse Hala Beklemedeyiz yazıoruz MSN'den 6 saat sonra cevap geliyor. birde nicklerinize bas bas bağırıorsunuz ticket açın diye kardes sen önce yapamadığın seyi bi düzelt ekl olarak sorulacak soruları herseyi biz ticket ile ulasmasını biliriz... Deli ettiniz ne diyem 10 yıldır internet aleminde bulunan bi insanım bir zamanlar yüzlerce domainim websitelerim olan biriyken bunları yaşamak ağrıma gitti ne diyeyim. simdi sen Gelir Burada birde Cevap yazmaya kalkarsın ya
Ki bunları ben yeni duyuyorum,Nedensede hiçbir ticket yok ortada Nedense hiçbir zaman telefonum çalmadı anlamıyorum Şu an yüzlerce site açıkken siz ne gibi sorun yaşıyorsunuz ?Bunu burdamı belirtmeliydiniz ?Ki sorun yaşıyorsan en doğal hakkındır bunu bizle görüşcen biz sorun çözmediysek sonrasında burda belilirtcen?Sorun yaşadığımız herkez bliyor sunucudan dışarı saldırı bunu da yapan forumdan iyi tanınmışlardan dedicated satan bir şahıs buldum kendilerini sonra açıklıcam sırası ve zamanı değil onlarla önce huhuksal yolda görüşcem...Bu konuda konuşamam şu an,saygılarımla....Ayrıca önce siteden bir ticket aç.