Arkadaşlar lütfen tamamını okuduktan sonra sorularınızı sorun, tekrar tekrar aynı şeyleri yazıp burayı kirletmek istemiyorum. Konu başlıgını yorum almak için değil soru cevaplamak için açtım.İncelemeden yorum yapmanız hoş olmuyor, yazılanları tek tek cevaplamaya çalışacağım.

webkit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ohoho iyi. %18 demek üye yapacaz bide aktifleşmesinimi beklicez.
ödeme almış kişi varmı
Konunun ilk satırında yazdığım gibi sistem yeni hayata geçti, minumum ödeme 10 YTL. ve haftalık olarak ödeme yapılacak, üyeliği kabul olmuş bir arkadaşımız sizlere burdan 1-2 hafta sonra yanıt vermiş olacaktır.Aktif üyelik yine konuda yazdığım gibi spam üyeliği engellemek için yapılmış bir sistemdir.Spam üye göndermeyip normal üye gönderdiğiniz müddetçe bi konuda tedirgin olmanıza gerek yoktur.

thsean adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dostum ortaklık için biraz daha cazip birşeyler olsa daha iyi olur bence tık başına fln çünkü buraya hergün birsürü site ekleniyor onlardan şuan bi farkı yok birde takip olayı varmış
Konuda altını çizerek belirttiğim gibi satış komisyonu sizler tarafından belirleniyor. Bu bildiğim kadarıyla sadece Türkiye değil dünyada da ilk defa uygulanan bir sistem. Ayrıca sadece size komisyon değil, yine konuda belirttiğim gibi ziyaretçilerinize de sizin belirlediğiniz oranlarda indirim yapılmakta. Lütfen yorum değil konuyla ilgili yazdıklarımın dışında kalanları iletiniz.

webdem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
böyle sistemi de ilk kez görüyorum
aktifleşmesini bekliycez üyenin..
Aktif üyelik konuda da belirtildiği gibi spam üyeliği engellemek için yapılandırılmıştır. Spam üye göndermediğiniz takdirde yukarıda da yazdığım gibi endişe etmenize herhangi bir neden yoktur.

PS: Aynı şeyleri tekrar tekrar anlatmam gerekti, lütfen konuyu takip edip sorulmamış ya da yazılmamış detayları yazarsanız başlığı fazla kirletmemiş oluruz.

Saygılarımla