Küçük Chelsea analizi ile basimizin nasil bir belada oldugunu anlatmak istiyorum...
Kalede Cech var 2004 yilindan beri bir çok spor yorumcusu tarafindan dünyanin en iyi kalecisi olarak adlandiriliyor...
Defansin göbeginde Terry, Alex ve Carvalho kaya gibi saglam hava topunda rakibe sans tanimayan adamlar Alex iki kat ince paslar atmali...
Defansif orta sahalari saka gibi Obi Mikel, Makalele, Essien, Malouda hepsi birer yildiz ayni zamanda asker
Ofansif orta sahalarini söylemek için söyle bir ifade kullanalim Lampard o kadar iyi ki dünyaca ünlü Ballack kadroya giremiyor
Kanatlardan gelen Kalou, Shaun Wright-Phillips ve Joe Cole tam basa bela hizli oyuncular... isin kötü tarafi ilk maçta Gökhan yok... keske ilk maç Ingilterede olsaydi... daha fazla kapanacagimiz için Önder'in fazla çikmamasi sorun yaratmazdi...
Forveti saysam mi bilmiyorum... Düsünün Anelka ve Drogba... boga gibi kuvvetli ve hizli iki forvet o kadar iyilerki... dünyaca ünlü bir yildiz Schevchenko yedek beklerken Pizarro'nun adini bile anan yok...
Yani uzun lafin kisasi... mucizelere inanir misiniz?
Not: Keske ilk maç orada olsaydi... o zaman çoooook daha umutlu olurdum ....