Arkadaşlar en güzeli bir sözleşme hazırlamak ve her iki tarafın imzasına sunmaktarır. Arkadaşın yazmasına ek olarak ben işimi yaparken artık 1/3 peşin alıyorum ve tüm özellikleri çıkartırıyorum anlaşıyoruz diyorum aynen bu şekilde ve bana sonradan olmadı yan yattı diyecekseniz baştan vaz geçin diye açıkça söylüyorum.

kesinliklede 1/3 almadan işe başlamıyorum. eüer adamın istediği gerçekten yapamıyorsam ki en başta tüm yazışmaları kayda alıyorum zaten yok ben şöyle istemiştim dedimi yazılanları çıkartıp önüne koyuyorum, adamın parasını iade ederim. eğer adamın istediği gibi yaptıysam ve adam yan çizmeye çalışıyorsa 1/3 miktarı yakıyorum ve bunu da baştan söylüyorum sonra işi fes ediyorum.

arkadaşlar birde script yazarken lütfen anlaşmayı yapın ve kesinlikle o domainden başka yerde kullanılmayacağı garantisini alın. aynı durum adam size özel script yazdırıyorsa aynı scripti başkasına satmayacağınız garantisinide verin karşı tarafa işi böyle yapın derim.

yazacak bir çok şey var ama bunlar genellerdir. herkese bol müşteriler iyi alış verişler dilerim.