Sırrı adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk bildiriyi ben yapayım
Plain Text (iG:Syntax Hiliter V 3.5) | Domatessuyu.com yazınız benim sitemden hiç bir kaynak yapılmadan çalınmıştır.
Ayrıca sitenizdeki yazılarınızın çoğu çalıntıdır.Önce kendinizi adam edin sonra başkalarına bakın
2. uyarım
Hatam varsada düzeltirim bu konuda emin ol hassasım. Ancak bana uyarı öndecen gelmemiştir.Bir belgeniz varsa buyrun paylaşın.Ben onuru uyardım onur bu yazıları düzeltmedi diye. Aşağıda kaynaklar yazıyor sizin eklemeyi unutmuşsam onuda eklerim ki ekledim. Gördüğünüz gibi kaynak siteleride yazmışım sizin sitenizi unutmuş olabilirim. Ancak bana orjinal site adresinide yazarsanız sevinirim tamamen çalıntı dediğiniz için merak ettim. Ben onları 3-4 kaynaktan derlediğimi hatırlıyorum saygılar. Sitenizdeki çoğu yazı derken çalıntı sayfaları siteleriyle pm olarak yollarsanız sevinirim. Hatta çaldığımı söylediğiniz size ait olan adresleride yazarsanız sevinirim. Kaynak olarak belirteyim. Yazılarımın çoğu çalıntı derken lütfen elle tutulur kaynakta gösterin. Bir çok yazımda alıntı yapıyorsam kaynak belirtirim. Belirtmediğim hususlar varsada lütfen gösterin. Şunuda belirtmekte fayda var ben blog yazmaya 2007 mayıs ayında başladım. O zaman alıntı ile ilgili gerçekten bilgim yoktu. Bu hususu temmuzun sonlarına doğru öğrendim. Ondan sonrada alıntı yaptığım bütün yazıların kaynağını belirtmişimdir.Sitemede kullanım şartları kurallarını yazmışımdır. Gözümden kaçanlar olmuş olabilir ama hiç kimsede siz haricinde sitenizdeki yazılar çalıntı demedi sırrı bey.
Not : Rica ediyorum Plain Text (iG:Syntax Hiliter V 3.5) çaldığım adreside bana yollarmısınız.