Ücretsiz Plesk, Windows vs verenler konusuna çok takılanlardan birisi olarak forumda sevilen birisi değilimdir

Hatta sanane kardeşim gibi terslemeler gördük. Ama biz lisans ücretlerimizi müşterilere yansıtıyoruz. Ücretsiz diye klonlanmış keyler kullanmıyoruz.
Ayrıca Teklan dan 50-100 mbit hat istediğimde bile o fiyatlara inmediler diyorum. Bunun mantığı Koşanbit'in zamanında bize Nixcon üzerinden Nixcon dan bile ucuza satış yapmaya çalıştığı, sonradan foyası çıkan hat gibi olmasın diyorum. Arkadaşınızdır yakınınızdır savunursunuz ancak savunduğunuz şey kişinin insanlığı değilse lütfen matematiğe aykırı hesaplar sunulmasın. Eğer ben uyarmasaydım, bana danışmasaydı yaklaşık 10-12 kadar colocation makinesi olan bir arkadaşımız göz göre göre kandırılıyordu. Kendisi de bu konuya cevap yazmak istiyordu ancak sen zaten yazmışsın dedi. Lütfen makul olalım. Bu fiyatlarla Teklan üzerinde kişiye özel paylaşımsız hat verilemez
Teklan çok gelişmiş ve çok pahalı olan bir datacenter değil. Eğer çalıştığım şirketin prensiplerine ve Grid Telekom'dan aldığımız teklifi yayınlamam etik bir problem yaratmıcak olsa yazardım. Ama emin olunki şuan istesek KoşanBit fiyatlarına Grid Telekom'dan 1/1 havuzsuz full hat rahatlıkla verebilirim.
Ama olay şurda bitiyor. Sizin datacenter ile yapmış olduğunuz mbit başı ücretlendirme...
Amacım burda KoşanBit'i savunmak değil sadece Bakırköy'de komşu sayılırız. Sonuçta rakibizde bu işte. Fakat yaptıkları işi az çok biliyorum. Bu yüzden kimsenin hakkını yemeyin...
Bir çok anlaşmazsızlık olur. Bu doğaldır. Elemana kavun dersiniz avea reklamındaki gibi koyun gelir. Ne alaka? Yanlış anlaşılma...
Bence bu konuyu fazla uzatmayalım derim...