İsim soyisimle ilgili gereken açıklamayı gerektiği gibi zaten sitemde yapacağım arkadaşlar. Taglarda kişiliğime direk olarak söylenen sözler olmadığı sürece umurumda değil. Burası geyik bölümü. Hepiniz arkadaşımsınız, hepinizi çok seviyorum. Yeter ki bazı yerlerde bazı arkadaşlarımız saygılı olsun yeter. Belki şaşırtıcı bir durum isim soyisim yazmam, biliyorum ve yakında deminde belirttiğim gibi sitemde yayınlayacağım nedenlerini. 6-7 sayfa gibi uzun bir cevapla. Bakalım kaç kişi sonuna kadar nedenlerini okuyup, anlayacak...

Bir başka bir şey daha. Yabancı forumda takılan arkadaşlar mutlaka bilir, isim soyisim, sadece isim, takma isim. yazmak v.s yadırganan bir durum değil...

Bir konu daha dikkatimi çekti Simple machines forum'da yazılımın yazarı [Unknown] arkadaşın profilini bilen var mı acaba ? Eğer yoksa sizden bu profili incelemenizi istiyorum. Geliştirici arkadaşımız 34.000 mesaja sahip ve bu oldukça yüksek bir rakam, ve her mesajının altında takma isim yazar, ve bu 2003 senesinden beri hiç değişmedi.
Aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz...
Latest posts of: [Unknown]

Ayrıca Aytuğ isimli arkadaşımız kim ? neden sürekli TayFun KesKin yeni Aytuğ deniliyor ?