BU LOGONUN İLK HALİ.. SON HALİ İÇİN Default 'e bakabilirsiniz.

Ben yazdıklarımda hiç bir tutarsızlık görmedim.. Lakin yanlış anlaşılma olabilir. anlatmak istedimi resimli anlatayım.. belki anlarsın.

benim önceki ve sonraki yazdıklarımdan anlatmaya çalıştığımda bu! Bu R harfini, logocum.net in tescilli bir marka olduğunu belirmiş olmak için değil; logocum.net 'in kurumsallaşma çabası gösteren ve öznellik kazanmak isteyen firmalara, özgün logolar yapmayı hedeflediği için R ... harfini imgeselleştirdim, amblemleştirdim.. Umarım daha detaylı bir açıklama olmuştur.
Onun dışında müşteri baltalayacaksak, yada grafik tasarım bilgi yarışına gireceksek; ki amacın da buysa, açıkca söyle ..

o örnek eskizlere ki layout, şablon ne dersen de onun için kareli defterler yerine özel antetli kağıtlar kullanıyorum.. daha ince kareli olanlardan.. Güzel sanatlarda Temel Sanat eğitiminde ilk öğrettikleri şeylerden birtanesiydi eskiz çizmek, nokta, çizgi, lekesel tramlar... Ana ara renkler, etüdler.. o konuda şüphen olmasın..

Dediğim gibi arkadaşım. işimizi baltalamayalım. Sende bende grafikersek ve bu işin eğitimini almışsak, benim bildiğimi sen senin bildiğini de ben biliyorum.

Burdaki amaç show yapmak olmasın. rica ediyorum..

Önerilerin için tekrar teşekkür ederim. Saygılar.