Priapos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
değiştirme konusunda sebep olarak ne yazdığınızı öğrenebilir miyim?

hesabı devretmediğinizi,
satmadığınızı,

kabul ederken Aziz iken nasıl Fatih yaptığınızı öğrenmek isterim.
Alıntı
hesabı devretmediğinizi, satmadığınızı,
Form'da bu secenekleri altını cizerek devretmedim, satmadım gibi şıklar var..
Kabul, ettirme iknâ etmetirme'de yogunlaşmıyoruz,
Eft bilgilerimi girdim Aziz iken Eft test ödemesi gelmedi farklı isim oldugu için
Panel'de GÖNDERİ BAŞARISIZ adsense alacaklı isimi ile banka alacaklı adı farklı oldugunu irdeliyordu,
Bu konu için adsense-tr'ye mail attım isimimi değiştirelim diye gelen mail olumsuz kendilerinin bu işi yapamıcaklarını örnek'de gösterilmiş link'ten yönelgelerle bu sorunun hal olabiliceği yönde idi. Yönelgeleri takip ederek bilgileri düzgün şekilde girdim. Bende Forum'larda v.s okuduklarımdan sonra isim güncellemesinin olumsuz olacagını sannıyordum, yönelgeleri gördüğümde birşeylerin değiştiğini fark ettim. Yönelgeleri takip ederek Formu gönderdim.. 1 2 hafta içersinde gelen Mail olumlu idi..

Adsense Alacaklı Adı'nın Fatih **** olarak güncellendiğini belirten vergi ve banka bilgilerinin tekrar oluşturulmasını gerektiğini ileten bir mail geldi. Alacaklı isimi belirttiğim isimde değişmişti sadece vergi bilgilerini güncelledim, banka bilgilerimi girdim, İşlem tamamlaşmıştı. Eft ilk aya yetişmedi yeni güncel Fatih ***** Adına cekimi aldım...
Elimde aynı pub fakat farklı isimlerde ceklerin fotokopiside mevcuttur.