Hazır satılan scriptler ilgimi çekmedi.Bana özgü birşey olsun istiyorum.Fonksiyonel bir şey olmalı.
İstediğim özellikler...
- En çok görüntülenen(en çok indirilen) programın anasayfada belirtilmesi
- Haftanın programı gibi admin panelden grişi yapılabilecek bir bölüm
- Top 10 Program gibi bir seçenek olmalı
- Kategori Sistemi - Ana Kategori Solda olacak,tıklayınca o kategoriye ait programlar ile birlikte solda alt kategoriler çıkacak
- Programın h1 ile adının yazılması,h3 ile tanıtımının yapılmasına uygun bir şablon çıkartılacak
- Yorum girmeye izin verilecek
- Üyelik sistemi yapılacak ( yapılmamış haliyle de fiyat istiyorum,ona göre isteyeceğm )
- HTML Standartları ve CSS Standartları (W3C) 'ye uygun bir tasarıma oturtulmalı
- Link rewrite istediğim gibi yapılacak.
- Program indirme sayfasına veri girmek için admin panelde programın kategorisi kullanım kolaylığı(5 yıldız üzerinden) gibi gbi benim tarafımdan belirlenecek değişken girimine izin verecek
- Ajax,javascript sık olarak kullanılmayacak
- Flash öge kullanımına dayalı bir tasarım olmayacak
- PHP olacak

- Bir şirket vs. değiliz,geniş bir bütçemiz yok.Özellikler belli,çalışma ve referanslarla birlikte en düşük ücreti teklif eden ile çalışacağız.
gibi gibi özellikler olacak.Bununla ilgili inndir scripti gibi olacak diyebilirim genel oturuş olarak...
Tasarım dahil olacak ancak,tasarım dahil olmayan şekilde de fiyat almak istiyorummm.