Bana itici geliyor gıcık geliyor gelemez mi?Böyle bir yasak mı var bütün oyuncular sevmek zorunda mıyım?youtube açamadım benim dikkatimi çekti ankaragücü maçını hatırlayın oyuncunun tekine yine 1 metre açmış üstüne yürüyordu.ya da Türkiye kupası Galatasaray maçında yine aynı şekil bu kez hakeme bu 2 maç dikkatimi çekti özellikle de ağzına 1 metre açarak hakemin dibine kadar girerek itiraz ediyordu ama ne ola ki hakem kart vermedi herkese verdi bir ona vermedi.Centinmenliğin anlamı da değişmiş hakeme itiraz futbolcunun üstüne yürümenin adı centinmenlik olmuş.alexin futboluna lafımızı yok karakterine söylüyorum bir galatasaraylı olarak alexin Türkiye liginde oynaması güzel birşey.
Ayrıca lincoln'un ilk maçlarına hatırlayın iyi oynamıyor muydu? ne değişti 4-5 ayda sakatlandı ,sakatlanan oyuncunun performansı düşer kallinin de katkısı ile pek iyi bir sezon geçiremedi.
Bazıları da -rep vermiş neyi çekemeyeceğim ki HAGİ gibi TÜrkiye'ye gelmiş en iyi 10 numara bizdeydi.
Ya bırak Allah aşkına, maçları nasıl izliyorsun anlamadım ben. İlk defa senden duyuyorum Alex'e bu tarz yakıştırmalar yapıldığını. İstediğin gibi eleştir de boş beleş eleştirme.