Var googleye bende senin gibi borcluyum 8 ytl hala duruyor ama Kim dediki ona borclu olayım param kadar reklam aldım ona fazlasını ben cıkar demedimki kar yapmıs oldum hukukda bile birşey talep edemez ... yazıyorum 30.07.2007 tarihiyle kuponlar piyasada ve şu an kullanıyorum..
Keyifli.Org şiir , ekart , flash , slayt , rüya tabirleri , Chat , hikaye , sohbet , sevgi ,guzel sozler, siir güzel sözler ,tekstil ,cerrahi,host , istanbul tüp , pırlanta , tatil , turizm , takı, estetik , bebek , hastane , ,melodi , fıkra , tavla , script, bot, hackcocuk şiir , ekart , flash , slayt , rüya tabirleri , Chat , hikaye , sohbet , sevgi ,guzel sozler , şiir ,tekstil ,cerrahi ,host , istanbul tüp , pırlanta , tatil , turizm , takı, estetik , bebek , hastane , cocuk ,melodi,şiir,mp3,yerli,yabanciprokar,dowlonad,sci pt,bot,sms,hak,atatür,şiir,fıkra,tavla,key,ram, telnet,oper,şifre,bilgisayar,nerde,nezaman,burda, kin,nefret,cinsellik,***,*****,amcuk,*****,gay,se x,sekx,******,resim,gif,yayın,radyo,heyecan,tavla ,gazete,ekran,tlevizyon,filim,sinema,dosya,forum,a sp,ph,htm,dünya,harita,balık,okyanus,radyo,kanal ,önemli kuruluş.önemli işler,bulmaca,mail,hotmail,msn,neden,o,bu,şu,ses lichat kupon temin ederim.. ilgilenen arkadaşlara ..