Kısaca Link bi nedir .. size 3 linkle arkadaş örnek vermişti aynen devam edeyim.

1. si link bid kalıcıdır artırma süresi sonu yoktur. linkte teklifte kalıcıdır ve herkes her zaman teklif verebilir.

2.si diyelim ki teklifler şöyle :

1. A sitesi 6$
2. B sitesi 5$
3. C sitesi 4$

bu sitelerin kime ait olduğunu whois den bakabilirsiniz. benim kim olduğumada whois den bakabilirsiniz. bu sayede manipülasyon var mı yok mu görürsünüz. ( şu an ordaki veteriner.net bana aittir.)

şimdi siz gelip 5$ teklif verirseniz kalıcı olarak sizin teklifiniz 3. sırada yayınlanmaya başlar. peki $4 vermiş 3. kişiye ne olur? alt sayfada yayınlanır. ana sayfaya girmesi için diğer teklifi geçmesi gerekir.

peki bunun size karı nedir ? bugun bi pr6 link ne kadardır ? en düşük 10$ .. peki siz şimdi diyelim bu siteye 5$ verdiniz. sizi 10 kişi geçene kadar burada kalırsınız... bu bir aydan kısada olabilir uzunda.. bu benim siteyi tanıtmama ve siteye gelen tekliflere kalmış...

farzedelim 20$ verdiniz. büyük ihtimalle uzun bi süre kalırsınız.

farzedelim 50$ verdiniz. sizi 10 kişinin daha geçmesi lazım ki silinesiniz... 50$ ın üstünde 10 kişi vereceğini sanmıyorum yani kalıcı bir PR6 linkiniz olur.

başlıkta 10 tane 1 yazacaktım dediğim gibi 1$ dan başladığı için.. yanlışsa düzeltin başlığı 1 tane $1 yazsın...

şu an $1 ödeyen arkadaşlar sitede yayınlanmaya başladı .. ta ki onları 10 kişi geçene kadar. bu da diyelim 1 hafta sürdü adamın karı ne? 1 dolara 1 hafta linki yayınlandı.. baktı ki linki silindi 2$ a yükseltti ve tekrar 10 kişi geçene kadar linki yayınlanır.

örnek siteler :

Link Bid PR3 bir site ... en düşük teklif £12

Link Bidding - Bidding Web Directory

LinkBid Link Auction

Bid Up Links Web Directory - Permanent Bidding Directory

A1 Bid Links - Bid links Directory Buy Link for $1 to get Higher Traffic, 6 Deep Links and PR

Web Bid Links - Bidding Directory

Cyber Web Link Directory - Bid to Top with categories directory.