Merhaba arkadaşlar
webhosting34.com dan yaklaşık 1-2 ay önce 3 paket aldım.Hatta indirim kuponunuda burdan aldım çok saolsunlar.5 gün önce bi mail attım domainin birini kullanmayacağımı onun paketini diğer domaindeki pakete ekleme yapabilirmiyiz diye(vede server larının çok yavaş olduğunu) 1-2 gün geçti cevap yok.Sonra siteye ulaşılamamaya başladı yine mail attım yok , yine mail attım sonuç aynı.5 gün oldu 5 tane mail attım.4 gündür 2 siteme ulaşılamıyor 1 tanesi tesadüf sanırım açık kalmış.
Artık onlardan istediğim tek bişey var bugün başka bi server la anlaştım oraya yönlendirdim bana şuan sitenin yedeğini versinler başka bişey istemem.
Verdikleri 0(sıfır) hizmet içinde teşekkür ederim.Bana kalırsa en son çalışacağınız firma bu olsun.
Yönlendirilen sitelerim;
systemteam.net
trlist.org
turkport.org
(Konu zaten
Nasıl Bilirsiniz - Webmaster Forum & Webmaster Okulu adrsinde bulunmaktaydı ama asıl yer burasıymış.Neyse ne kadar çok kişi görürse okadar iyi)
Edit:Adamlar yer yarıldı içine girdikleri için yedeklerdende vazgeçtim elimdeki eski yedekleri kullanacağım.Anlamıyorum acaba sitelerindeki şu fiyatlar ve verdikleri hizmetle daha kaç kişiyi kandırabilecekler.Bide sanki r10 dakileri çok severmiş gibi indirim kuponu yapıyorlar.Hey Allah'ım ya...