Daha öncede söyledim, cola-turka içmem tadı berbat, pepsi içmem onun tadıda iyi değil. Coca cola içerim. Ben içmezsem, sen içmezsen birşey farketmez. Onlar zarar etmez. Kaç milyon tane tüketiliyor günde, bunu nasıl bitireceksiniz ? Ayrıca ilk mesajda verilen linkte, onu yeme, bunu içme, bunla çamaşırlarını yıkama. Oldu canım, başka ?

Nescafe içmeyelim, nestle yemeyelim, ariel kullanmayalım, fanta, coca cola, sprite içmeyelim, danone yoğurt yemeyelim, l'oreal ürünleri kullanmayalım, carrefour'dan alışveriş yapmayalım, maggi'den kesinlikle almayalım, schweppes içmeyelim, mc donald's dan yemek yemeyelim.

eee, ben bunları yapmadıktan sonra hayatın ne anlamı var ? amerika israilin arkasında olduğunu zaten belli ediyor, coca cola aracılığıyla 1-2 milyar dolar verse ne farkeder ? coca cola aracılığıyla para verecek olan adam, gelip ülkemizdeki bazı yerler aracılığıyla da yapabilir.

Size şunu söyleyeyim, bu olay cola turka tarafından çıkarılmış bir düzmecedir. Reklamın iyisi kötüsü olmaz arkadaşlar. Coca cola'yı kötüleyerek dikkatleri üzerine çekecek ve satışları kat kat artıracaklar kafalarına göre. Bunun için ortaya bir kaç provakatör atıyorlar, bazılarıda yemi tutup oltaya geliyor işte.