Arkadaşlar atı alan üsküdarı geçti bu konuda uğraşmanın pek bir mantığı olduğunu sanmıyorum, Nitekim ilk bu işe giren amerikalı mucit diyelim artık adam 2 milyon dolar para vurdu bu işten yaptı ve kazandı.
The Million Dollar Homepage - Own a piece of internet history! ayrıca orjinal bir fikrin başarısı olarak yorumlamak doğru olur. Ardından taklitleri çoğaldı,
FerrariAlacam.com - Herkes Ferrari almam için birleşiyor. Sonra herkes sizin sayfanıza gidiyor. buna en basit örnek türkmantığı tuttumu hemen bizde açarız, Henüz başlamamış olan arkadaşlara bir de şu öneri var ;
My Million Dollar Body Herif bu adresde reklam verenlerin reklamını vücuduna dövme yaptıraağını söylüyor

I Not : Kimseyi incitmek değil amacım ama artık bu saatten sonra tutmayacağına inanıyorum onun için bazı arkdaşların aklında var ise bile şimdiden bu işe girmemesi açısından söylüyorum türkiyede yaptığını bildiğim gazetelere çıkan ferrarialacam var ama o nun bile pr 1 biz webmaster arkadaşlara şunu söylemek istiyorum , Paramız boşa gitmesin ! Bazıları bu işte komisyon veriyor

şu kadarı paranın senin diye Google Adsense var ken neden senden gelicek 1 - 2 $ hesabını yapsın buda tartışmaya açık bir konu I