gdici arkadasimiz sürekli ptc sitelerini kötülemekten baska hicbirsey yapmiyorsun senin sistemin yani gdi ?? baskalari üzerinden kazandirmiyor mu yani sen tek basina domain alsan kazanabiliyor musun ??? ama ptc de kazanabiliyorsun. kendinde olsan kazaniyorsun. bir kere de iyi birşey söylediğini görmedim!! eğer ki doğru bir şey yazmayacaksan ne işin var ptc bölümünde bu bölümle ilgilenmiyorsan amacın sadece kendine user çekmek başka birşey değil yazilarina baksalar bunu anlamayacak insanda yoktur diye düşünüyorum....
Hocam senin yazdıklarını da cevaplayım...
GDI sistemini artık kimseye tanıtmıyorum. O işi Türkiye'de bıraktım. ABD'li Canada'lı Avusturalyalı üyelerimle devam etmeye çalışıyorum... Neyse bunu geçelim...
PTC için kendin de olsan kazanıyorsun diyorsun da kazandığın oranlar belli hocam. Lütfen bu konuyu daha da uzatmayalım...
Demek istediğim sadece şu :
PTC sitelerden uzak durun, ona harcayacağınız vakitte benim reklamımı yapın, ben size oradan aldığınızın 2 katını vereceğim... Eğer mantıklı bir teklifi olan varsa yazsın, bi anlaşma yapalım. PTC'cilerin hepsiyle anlaşalım... Ben varım..