pRoFeSSioNaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnanki Osman bey samimiyetini çok iyi anlıyorum, içtenlikle söylüyorsunuz biliyorum. Fakat benim anlatmak istediğim olay aslen şu.
Türkiye çapında 4 arkadaş olarak kuracağımız büyük bir Datacenter'in hazırlıklarını yapıyorum şuan. Prestij filan diyorsunuz da ben satış yapmayacağım ki DC açanlar da DC kursuna gitmemiştir tahminimce hani IRC takılırsın IRC biter Web'e geçersin Web biter Güvenliğe Oda biter kendine sunucu alırsın Buda onun gibi birşey, ben gibi internet manyakları mutlaka kendine bir hobi bulmalıdır yoksa yaşayamazlar Hatayda yerel televizyon gazete ve radyom var, belirli bir maddi durumumda var, bu yıl Kıbrıs'ta mühendisliğe gitmeyi planlıyorum. Orada edindiğim Programlama ve Network alt yapısı ile 1 Milyon dolar veya 2 Milyon dolar'ı bu işe harcamayı planlıyorum.
Yani anlayacağın Osman bey 10 sunucuyu kurmamdaki sebep saçma sapan bir sebep değil Çok içtenlikle anlatıyorsun Mesajlarında da bu tarzını çok seviyorum senin Katılıyorum da bir anlamda, ama ileriye yöneliktir bugün yaptığım bütün çalışmalar
Her konuda sizden,senden ve r10'dan başka kimimiz var ki soralım ?
ileriye yönelik ise osmanın dediği gibi tekrar başa.. Al bir yerden hizmetini sayın yükseldikçe yada ilerideki planlarını gerçekleştirmeye başladıgında ne yaparsan yaparsın hem de ne kafa agrın olur nede paranı çar çur etmezsin.