Hocam inan bana hiç gerekyok sonra üzüleceksin herşey networku kurup kablo çekmekle bitmiyor inanılmaz bir bilgi birikimi gerekiyor network yönetmek sunucu yönetmek gibi değil o nedenle geniş band sahibi kaliteli bir veri merkezinden hizmet alman hem kendi prestijin açısından hemde yapılacak hizmetin kalitesi ile müşteri memnuniyeti açısından en mantıklısı..
Bugünler de çok kurulmaya başlandı DC ler hepsi içler acısı durumlarda duyuyorsunuzdur herkes internet cafe gibi dc açıyor bu işler kolay değil arkadaşlar
İnanki Osman bey samimiyetini çok iyi anlıyorum, içtenlikle söylüyorsunuz biliyorum. Fakat benim anlatmak istediğim olay aslen şu.
Türkiye çapında 4 arkadaş olarak kuracağımız büyük bir Datacenter'in hazırlıklarını yapıyorum şuan. Prestij filan diyorsunuz da ben satış yapmayacağım ki

DC açanlar da DC kursuna gitmemiştir tahminimce hani IRC takılırsın IRC biter Web'e geçersin Web biter Güvenliğe Oda biter kendine sunucu alırsın

Buda onun gibi birşey, ben gibi internet manyakları mutlaka kendine bir hobi bulmalıdır yoksa yaşayamazlar

Hatayda yerel televizyon gazete ve radyom var, belirli bir maddi durumumda var, bu yıl Kıbrıs'ta mühendisliğe gitmeyi planlıyorum. Orada edindiğim Programlama ve Network alt yapısı ile 1 Milyon dolar veya 2 Milyon dolar'ı bu işe harcamayı planlıyorum.
Yani anlayacağın Osman bey 10 sunucuyu kurmamdaki sebep saçma sapan bir sebep değil

Çok içtenlikle anlatıyorsun Mesajlarında da bu tarzını çok seviyorum senin

Katılıyorum da bir anlamda, ama ileriye yöneliktir bugün yaptığım bütün çalışmalar
Her konuda sizden,senden ve r10'dan başka kimimiz var ki soralım ?