Şu anda r10.Net ise vbulletin forum kullaniyor bunlardamı hırsız ? piyasada 10 binlerce forum sitesi var ve hepside birbirine benziyor. Şimdi birisi gelse ve bundan önce sadece 1 sitede vbulletin görse ve bunun forum scripti olmadığını bilse deseki r10.net yada atiyorum başka bi forum sitesi tasarım çalmış ne kadar ahmakça olur değilmi ?
Awbs nedir bilirmisin diecem onude bilmiyorum dersin felan o zaman onuda kullanmasın kimse....
Kalyoncu : Öncelikle yaptığın hatayı anladınmı ? bilmiyorsan neden direk suçlayıp yorum yapiyorsun ? şu ana kadar template olduğundan hiç bi müşterim rahatsız olmadı. Template kullandığım için hizmetlerim aksamadı. Template kullandığım halde kimselere iftira atmadım kimseye hırsız demedim. Çalmadım çırpmadım. şu an anladınmı yaptığın hatayı ? Ve bilmiyordum diyerek işin içinden cıkıyorsun. Hani bazen acemi insanlar yada kendini bilmezler gereksizlik yaparlardı ama bu forumda bazı şeyleri aşmış bilinçli insan vasfı yöneticilik vasfı ile sıfatlandırılmışsın. Neden farklı olamadın.
Neyse forum kullanıcılarından senin ve kendi adıma özür diliyorum. Lütfen konu dışına cıkmadan arkadaşlar yorumlarını yapsın. Kimsede haddini aşmamalı. Gerci Herkes kendisine yakışanı yapiyor... Karakteri neyse dışınada o sirayet ediyor.
Yorum yapmak ile saygısızlık ve seviyesizliği karıştırmayalım. Çünkü şahsım adıma söyleyecek olursam burdaki yorumlar benim ve firmam için önemlidir. Diğer tüm firmalar içinde aynı olacağı kanaatindeyim. Yıkıcı olmak yerine yapıcı olalım. İlk söyleyeceğimizi en son
söylemeyelim.
Tekrardan özür dilerim arkadaşlar.
Kalyoncu sendende ricam eğer konu dışına cıkacak yada hala gereksiz yazılar yazacaksan yazma lütfen. İnsanları gereksiz meşgul etmeyelim.