rvr adlı üyeden alıntı:
sadece komik,

2. kullanıcı adın ilk yazarken 1. gibi bütün harfleri büyük yazmışsın bunu düzeltte bari anlamazsınlar, ha bu arada benim bildiğim her üyenin tek bir hesabı olabilir.
darjeling rumuzlu arkadaşın ben olduğunu ima ediyorsanız açık ve net konuşalım. Kendisi bana bu forum aracılığı ile ulaşıp msn de bi kaç konuda yardımcı olmamı istedi. Yardımcı olmaya çalıştım. Kendi siteside hostingciyim.com Ha bu arada ben olup olmadığına dair site yöneticilerinden gerekli bilgileride alabilirsiniz. Login olunan adresler vesairler hakkında. Baş harfler büyük olayına gelince onu bilerek yazdım ben yazdım diye kimse yazamicakmı ? ve eğer o üye ile görüşmek isterseniz msn adresini verebilirim size direk msn : destek@hostingciyim.com onla görüşürsünüz onunda kim olduğunuda öğrenmiş olursunuz.

İllaki birilerini kötülemek birilerini karalamak zorundamı hissediyorsunuz kendinizi ordaki olay ben arkadaşa yardımcı oldum oda içinden gelerek birşeyler yazmış. Bunda benim kabahatim nedir ? Böyle bir suçu bana isnat etmen sana ne kazandırdı ?

rvr Şu anda sence kimin yaptığı komik ?