Sunucu işinden tam anlamam. Ancak şu özelliklere sahip sunucum var...

- Intel® Core2 Quad Q6600 (4 CPU)
- 4GB DDR2 667 Mhz
- 250 GB 16MB Cache SATAII-HDD
- 10mbps Hat ve Sınırsız Trafik

Şİmdi bu sunucuda 12 site barınıyor ama tabi bunlardan 9 tanesi çok çok ufak çapta.... Hatta bir kaç tanesi html sayfaardn oluşmakta... database bile kullanmıyor...

Geriye 3 tane site kalıyor... 1 vbulletin forum ki 2k-3k hitmevcut...
Diğer ikisi ise onarcade script kurulu... Biri ortalama 25k hite sahip diğeri ise 5-10k hite sahip....

Şİmdi sorun şu... Siteme sık sık ulaşılamıyordu son zamanlarda... 10 dakika ulaşılıyor 10 dakika ulaşılamıyor... Ulaşıldığında site canavar çok hızlı çalışıyor. 10 dk sonra hiç ulaşılamıyor... ip adresini yazdığımda cpanel sayfası falan çıkıyor... proxy siteleri ilede bağlanamıyorum...

Şİmdi ise yani son 4 gündür ise siteye girmeye kalkıştığımda hiç açılmıyor veya çok ama çok yavaş açılıyor. Açılayım mı açılmayayım mı d,ye kararsız mış gibi...

Suncuuyu aldıüğım yerden bana gelen cevap ise "Yavaşlıgın nedeninin şuan 11mbps hat kullanıyor olmanızdandır" şeklinde...

Sunucuda sorun olmadığını belirtmekte... Ama sunucumdan ne dosya paylaştırıyorum ki oyun sitesi olduğundan başka siteler belki oyunlarımı çekiyor olabilir... Ama kaç tane çekecekler...

Ve sitemden dışarıdan hiç bir şey çekmiyorum ne resim ne dosya nede başka birşey...

Düz html den oluşan bir kaç sitemde aynı... Bir iki sitede resim bile yok denecek kadar az. Sadece html den oluşan sitelerim bile açılmıyor bu yüzden...

Sorun nedir ne değildir fikirlerinizi öğrenmek isterim...

Service Status
cpsrvdup
named (9.2.4)up
Server Load0.23 (4 cpus)
Memory Used58.2 %
Swap Used0.00 %
Disk /dev/hdc1 (/boot) DMA+12 %
Disk /dev/hdc3 (/) DMA+4 %

teşekkürler...