KOS isimli şahısa:
sildiğim mesajlarımı keşke defalarca okusaydın
delikanlı gibi söle bakalım,orada yazdıklarımı toparlayacak olursak benim söylediğim sözler bu şekidle mi yoksa değil mi ?
1-script size bi yerden tanıdık gelebilir fakat varez değildir (çünkü benim aldığım kişi aspindir.com da 15 ytl ye satıyor)
2-scripti sponsor olduğum kişi bana satmak amacıyal vermiştir ben yazmadım.
3-orada script memonet şarkı sözüne aittir.bunlar editlemiş satıyor dediler.
alın size memonet :
www.birtanemsin.net/memonet/

işte bende ki script:
Birtanemsin.Net - Türkçe - Yabancı Şarkı Sözleri

ben aralarında bi alaka göremedim.ve eğer olduysa öel bişi,bendeki scripti bi başkası yazdıysa aynısını ve benim sponsor olduğum kişi bana yalan söylemişse ben nerden bileyim.ben o scripti aspindir.com da gördüm.örnek olarak da
Türkçe - Yabancı Şarkı Sözleri sitesi veriliyordu.iletişime geçtim.
daha önce hiç bir yerde görmedim.

ve argo kelime,alay edici sözler demişsin.diğerlerini neden banlamadın.
diğerleri elleridne kanı yok beni hırsızlıkla suçluyor.
biri benden 15 ytl si olmadığı için scripti alamayıp,gelip forumda yok mu şu paragözden scripti alıp,puşluğuna burada dağıtacak diye yazıyo.ama hiç bişi yok.
ya benim umrumda değil beni banlayıp banlamamanız,ben 3 hafat sonra zaten burada olmayacağım.istersen bunu üyeliğimi de banla,ki banlayacaksın belki de konuyu sileceksin.çünkü ben haklıyım.

çünkü benim sözlerimde ki argo,alaycı diye tabir ettiğin sözleri şu an r10 da aratsam en az 500 - 1000 üye de belkide hepsinde görebilirsin.

ben daha önce hiç bir yerde görmediğim scripti tabii ki inndir.org satınca onun bilicem.ve ben ona sponsor olduysam (200 mb alan,20 gb bw ,diğer özellikleri sınırsız verdim)
tabii ki bunu sırf script için vermedim ama,satıp para kazanmak suç mu ? bi başkasına ait olduğunu bilsem neden satayım?
ve halen de bi başkasına ait olduğuna kesin anlamış değilim.adama soruyorum yemin billah ediyo ben yazdım diyo.

elinizde kanıt olmadan,sadece nasıl istiyorsanız öyle yapın.ama oradaki sözleri ii okumamışsın.bana da aynı benzer kelimeler kullanıldı.benimle de,o scritp bedava,seni keklemişler sözü de beni kızdırdı.neden onlara ban atılmıyor.
ama yok patron sizsiniz,canınız ne isterse onu yaparsınız.diyecek sözüm yok.
sadece scriptin bedava olduğunu bilmiyordum,ki halen bi kanıt göremedim.adam yemin ediyo ben yazdım diye....