Arkadaşlar öncelikle bazı arkadaşlar adi felan tipinde hakarete varan sözler etmiş. O sözleri düzeltmelerini öneririm. Çünkü karşınızda bir şirket var. Bu normal bir kişi değil ve hakkınızda suç duyurusunda bulunabilirler.
Konuya gelirsek bilen arkadaşlar da bilmeyen arkadaşlar da yorum getirmiş konuya. Kimseyi kınamak amacıyla yazmıyorum. Ama directi, resellerclub vb birkaç yerle çalışan arkadaşlar mutlaka var aramızda. Acaba bu yerlerden alan adı bayiliği alan arkadaşlarım satış fiyatını belirlerken hiç en son kolona bakmadılar mı? Son kolonda zaten 75$ ve üstü bir fiyat sadece bayiye geliş fiyatıdır bu işin ve bayi de istediği fiyatı söyleyebilir.
Diğer konu buna pek renew denemez. Bunun adı restore, geri yükle dir. Yani süresi dolan birşeyi tekrar aktif hale getiriyor.
Ben isimtescili savunmak için yazmıyorum. Birçok konuda haksız olabilirler. Ama bu konuda haklılar. Sonuçta onlar da biryerin alan adı bayisi. Ve onlara söylenen fiyat üzerinden onlar da kâr ekleyerek satıyor.
Biz de ala adı satışı yapıyoruz. Belki ben bu geri yükleme işlemini 20$ kârla yapıyorum. onlar daha fazla bir kâr etmek istiyor. Serbest piyasa. Hakarete varan konuşmalar çok yanlış.
Saygılar.