ya ben de kendimden yana ne kalas adamım amma kabayım diyorum bazı müşteriler saçma birşey sorunca google bak dediğim için felan ama daha beterleri de war mış yaw
öncelikle şu aşşağıdaki olay ne dir ya
1- böyle bir adama bilgi@ vermeyin hocam verirsen o adamın söylediği her laf seni de bağlar bilgi@ csf de sorunvar bas formatı getsin güzel taktit
2- yapılan yorumlar da genelde nazik konuşmaya çalışmış insanlar sırf bu işten " bari " bir ders çıkarılsın da tekrarlanmasın böyle tatsızlıklar diye ama firma yetkililerinin maşşalahı var hem suçlu hem güçlü
3- eleştirilere açık olun ya da da olmuyorsanız bile mantıklı cevaplar atın çürütün olayı ama yok sen yanlız dedin yok sen yalnız dedin bilmem ne ile işi türk dil kurumu forumuna çeWirmeyin.
4-herkes insan gergin olur sorunları olur v.s olur sağlıklı karar vermez olabilir bu tip durumlarda karşıda ki kişiyi sakinleştirin ve olayı detaylı bir şekilde mail göndermesini istyin o sırada sizde sakinleşin ve msn in temposundan uzaklaşın

not : yazım da tu kaka lanet olsun bunlara felan gibi bir niyetle tek kelime dahi yoktur öncelikle kendimce önerilerde bulunmak istedim size umarım bunu da yanlış anlayıp "aman şuna da alıntı yapim laf sokim" çabası olmaz tasarımını çok sevmiştim aksunucu üzüldüm yaw size de o arkadaşa da kötü bir olay.

bilgi@aksunucu.net:
yo
bilgi@aksunucu.net:
bize sormana gerek yok
bilgi@aksunucu.net:
biz soruna çözüm üretiriz
bilgi@aksunucu.net:
makineye ulaşamıyordun
bilgi@aksunucu.net:
şimdi ulaşıyorsun.