desperrado adlı üyeden alıntı:
Elazığlı168 ve ****** satış bölümünde geyik yapıldığını ben hiçbir yerde görmedim.Ama bugün benim başlığımdada bir denyo aynı şeyi yapmış msn den buldum bana başlıkta eğlence yaratmak istediğini benim işime yarayacağını söyledi.Sonrada senin gibilerle geçirecek zamanım yok yazıp engellemiş.Şimdi bu ahmak satışı burada oyun için yaptığımızı sanıyor.Bazı giderlerimiz var bunları karşılamak zorundayız.Böyle bu ve bunun gibi denyolar yüzünden sıkışıp yok pahasına birşeyler yapmak olmuyor.Kendi hatalarımın ceremesini çekerim ama iki bacaksız , gevezenin lafıyla zarar etmek istemem.Buraya yazmasamda akraba olurum.
arkadaşlar ben birtanemsin.net nickli kişiyim.beni tanıyıp tanımadığınızı,karakterim hakkında ne bildiğiniz bilmiyorum,fakat bazı karaktersizler yüzünden desperrrado nun dediği gibi,eğlence yaratmak için açtığım,şarkı sözü scrtipi satılık başlığı altını gereksiz yere olur olmaz şeyler yazarak beni çileden çıkarttılar.
ben yine de ağzımı bozmadım,sadece örnek verdim,denyo ların yaptığı gibi (üzerinize alınırsanız alının) gelip gereksiz yere başlığı doldurmayın,konuyu dağıtmayın dedim.
ve herifin biri de gelip benden şarkı sözünü almak istedi,msn den konuştuk.işte konuşmaların ekran görüntüsü..

ve bu

ve bu kişide gelip,başlığımı mahfetmek adına bir sürü gereksiz şey yazdı.
bende baktım açtığım başlık 3 sayfa oldu.fakat bana attıkları laflara cevap vermekle doldu o 3 sayfa.artık kimse gelip alışverişte yapmazdı.

ve birde yok mu yetkili,başlığı takip etmiyorlarmı,bunu neden banlamıyorsunuz dedi.

bende dedim ki durun ben radmin i buraya yönlendireyim,baktım radmin online değildi.benimde cuma namazına gitmem gerekiyordu,KOS nicki arkadaşa yazdım.radmine ulaşıp,gerekeni yapması için ricada bulundum.
geldiğimde KOS online değildi,ama radmin wardı.

bende konu altına yazdım ki,7 mesaj atmışsın adminlere beni banlamalarını söylüyorsun.7 mesajında konuyu dağıtmak adına,eğer r10 beni sana tercih edeceklerse etsin,zaten 3 hafta sonra askere gidiyorum dedim,ki ayın 21 inde askerim.
ve radmin e özel mesaj yazdım.
bir şarkı sözü scripti satalım dedik,ağzımızdan burnumuzdan getirdiler dedim.lütfen başlığı kontrol edip,geekeni yapar mısın dedim.ben suçluysam beni banla dedim.baktım ki banlanmışım.ve o konuyu dağıtanlat halen forumda.r10 kalitesizlikleri ile kalmak istiyorsa eywallh dicek bişi yok.
hepiniz biliyorsunuz,açılan konu ne kadar saçma konularla dağıtılıyor.

ama benim üzüldüğüm tek konbanlanmak değil.ben zaten 3 hafta sonra sker olacağım için,radmin kendisini öldürse yine duramam burda.haksız yere banlanmak zoruma gitti.ve diğerleri de halen forumda.

başka konu:
Sayın MYDeli;
kendi alanım war,düşüncenden dolayı Allah razı olsun.eğer Allah nasip ederde askerden geri döndüğümde,sırf bu iş nasıl yapılıyor diye,açıcam bi forum.

Allah'a Emanet Olun...

edit: radmin !!! ben demiştim ki denyoların yaptığı gibi yapmayın.bu mu argo kelime ?
ve varez scrtip dağıttığımı belirtmişsin banlanma sebebimde,bana kanıtlar mısın lütfen,nerede varez scripti linki verdim.
ben bi başkasının yaptığı ve bana satmam için verdiği şarkı sözü scriptini satmak istedim.aspindir.com da da bu scrtip yazan kişi tarafından 15 ytl ye satılmaktadır.bende 15 ytl istiyordum.ve forumunda link vermedim.en başta belirttim:;
scrtip varez değil,bi başkası yazdı,bende satıyorum diye.ve isteyen olursa pm atsın diye.
YALAN MI ?