Konu tartışma konusu yada loglarda yazılanlara cevap verme konusu değil. Konu şikayet konusu daha doğrusu ne istediğini bilmediğinden açılmış bir konu. Ortada hizmetin kalitesizliğine yönelik bir şikayet yok ( 14 sitesinin kaybolmasından sinirle bizi sorumlu tutması)

O bişi demiş o bişi demiş cevap vermeye laik bir yazı yok. Özet geçmek gerekirse 6 saat önce teslim edilen bir vpsi yeniden kurmakta hiç bir sakınca görmedim. Re-buildi ben bastım daha hızlı bir çözüm üretmek amacı ile. 6 saat içinde 14 sitenin yedeğini kaybediyorsa. Sevgili hocalarımızın dediği gibi "oğulum sen kendini niye kaybetmedin o zaman ?"

İlk cümlemde belirttiğim gibi ne istediğini bilmeyen bir arkadaş önce silin bi anlamı yok diyor ardından kapatın diyor daha sonra bağışlayın diyor.

ASDsafsa21