Bunlar fakeler arkadaşlar geçen bir inek te bana yazıyordu abi abna bir fake yazarmısın piyasa olmayanlardan olsun diye. Yok hemşeriyiz yok bilmem neyiz gibisinden. hatta siteme girmiş ha bire mesaj yazarak yaranmaya çalışıyordu bende postaladım ve üyeliğini sildim.

Bunlar gayet basit sistemlerdir ve az biraz bilgisi olanlar bunları yemezler. Fake filan artık tam çocukların av partisi cahillerin av olduğu alanlardır. Birazcık bilgisi olan adam bunları yemez. Birde düşünün bu basit sistemleri bile yazmayı bilmeyen adamlar ordan burdan buldukları fakelerle bu işi yapmaya çalışıyorlar ve 3-5 yerde bir iki de reklam çektimi ben hackerim diye piyasaya çıkıyor.

hatta saflardan bazıları kendi mail msn adreslerini bile hackledim diye göstererek bir şeyler yapmaya çalışıyor işte...

Kısacası böyle alemlerdeyiz işte. Kim niye neden yapar her şey ortada. Ben bana gelenlerin hepsini direk emniyete yolluyorum. Sitemde küfürlü yazanları bile tek tek alıp hepsini yolluyorum. Bunlar kayıtlarda kalıyor ve biriken durumlara bakıp sen şikayet etmesen bile adamlar gerekli işlemleri başlatıyor zaten.

Artık böyle zıbıdılara geçit vermemek gerek bence.

Kalın sağlıcakla...