arkadaşlar bir çoğumuz domaın piyasasını yakından takip ediyoruz. Bundan 4-5 yıl önce belki kimse LNL NLN NNL LLN .com VS domainlerin şimdilerde bu kadar değerli olacağını Ve yine şu sıralar LLLL .com domainlerin 1-2 yıl öncesine kadar şimdilerde değerleneceği ve ilerki zamanlarda değerine değer katacağını tahmin edemezdi. Tahmin edemezdi ibaresi herkes için geçerli değil. Tahmın edemeyenler çoğunlukta benim gibi

. Tahmin eden bazı sivri zekaların(iyi anlamda) şimdi 1 ' e aldıklarını 10/100/1000 e satmanın keyfini sürdüklerine eminim. Onları gösterdikleri bu üstün zekadan dolayı kutluyor ve başalarılarının devamını diliyorum.

)
Uzun lafın kısası burdan tüm r10 sakinlerine, ben domaınden anlarım diyenlere, bir çift lafım var diyenlere soruyorum ;
Şimdi bu konuyu açmak bir çoğu kişiye saçma gelebilir. Saçma gelenler bana saçma geldi desin. 2015 yılında bu konuyu tekrar hortlatırız. "saçma" diyenler o zaman saçma olup olmadıgını anlarlar...
Gelelim Soruya
Yıl 2015 (Allah izin verirde o günleri görürsek) LLLLL .com domainlerin geleceği hakkında düşünüyorsunuz ?
Mini bir anket yaptım. Ordada fikrinizi belirtirseniz kim nasıl düşünüyor bir analiz yapalım istedim.
Olumlu-Olumsuz, İyi-Kötü, Acı-Tatlı yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..