Öncelikle Phpkurdu.com nickli kişi seni tanımıyorum fakat son zamanlarda yazdığın mesajları hiç beğenmiyorum. Forumda mesajlarında yer yer uyarıyorum veya mesajlarını siliyorum. Phpnuke kurmakla webmaster olunmaz. Nukeyi herkez kuruyor. Önemli olan kendi branşında, kendi yoğunlaştığın şeyler üzerine lazım olan herşeyi yazabilmektir. Eğer bunu yapıyorsan sen varsın demektir. Ama varmısın yoksun varmısın yoksun. İki gözüm eminim sen yoksun. Yani sitenin isminin phpkurdu olması php'yi biliyorsun anlamına gelmez.
Bütün herkez az fiyat söylemiş herkeze kızmışsın. Şu at gözlüğünü bi çıkarda etrafına bi bak. Herkez böyle diyorsa acaba yanlışmı yapıyorum diye bi kendine sor da hatanı gör. hiti yoksa site para etmez. İçeriğin gittiyse zor toparladıysan başlığı forumdan sileceksin. Buradaki kullanıcılar müneccim değil. Her gün senin sitenide kontrol etmiyor neler eklendi diye. İçeriğinde ne varsa o dur. Yada eski yedekleri yükleyeceksin kaldığın yerden devam edeceksin. İçeriği istediği kadar sağlam olsun kullanıcı olmadıktan sonra kendi kendime eklesem ne olur eklemesem ne olur. Ben zaten yazdıklarımı biliyorum.
Madem görüşünüzü yazın diyorsun yorumlara kabarmayacaksın dinlemesini bileceksin. Az para verende olur, çok para verende ama herkezin emeği kendine kıymetli gelir.
Seyranli'yi yaklaşık 2-3 yıldır forumlardan tanıyorum. Takıldığımız yerlerde sorularımızı yanıtladı. Şayet benim sitemde çok emeği olmuştur. Bir çok sorumu yanıtlamıştı. Saolsun benim gibi bir çok kişinin sorunlarına çözüm buldu. Php nuke kullananların büyük kısmında emeği vardır. Kendisine teşekkür ediyorum. Pronuke yi sürekli bağlanıp takip ediyorum. Güncel dosyaları inceliyorum. Kendisi kod yazıyor, modul yazıyor, block yazıyor ve paylaşıma sunuyor. Buna emek veriyor. Sen bunlardan anlamazsın phpkurdu.com . Anlattıklarım sana çok uzak şeyler. Çocukluk yapma. Bilmediğin kişiler veya siteleri hakkında da yorum yapma. Kendi önünden ye.