gazete yakılıp atılmadıysa fotosunu çeker koyarım, ayrıca tüm erol çorap başlıkları gibi bu da kitlenecek gibi, sen nereye adım attıysan kurumuş başlık kilitlenmiş kabahatı yorumcularda değil kendinde ara

imzanda 2700 lakin, mesajında 2500 e yakın diyorsun en başka bizi bırak kendinle çelişiyorsun, hadi sana hayırlı çorap örmeler

bi edit daha, sitendeki almış olduğun sözde ödemelere ait dekontların toplamı üşenmedim hesapladım 1500 lira ediyor, senin hayatın palavra olmuş arkadaş !
Kilitlenmiş konu olayına gelelim, açtığım konulardan sadece bir tane paypal ile ilgili konu kilitlenmiş o kadar. Ben mi yanlış görüyorum yoksa? Bak yukarıda bunla ilgili bir konu daha var. Orada da senin gibi bir arkadaş vardı.
İspatlarla, araştırmalarımla gerekli cevabı verdim. Ağzının payını aldı gitti. Konularımda iş bitiriciliğim yüzünden benim üzerime laf edemiyorlar...
Sadece bildiğim konularda konuşmayı tercih ediyorum. Senin gibi her olaya zıplamıyorum...
"Sözde ödeme" derken sanırım orada da bir iftira söz konusu oluyor... İftiranın bu forumdaki tam olarak cezası ne bilemiyorum... Mod arkadaş, bu kişiyle ilgilenirse sevinirim. İddiasını doğrulasın...
Sana şunu söyleyim aldığım dekontların hepsi orada değil. Koymamı istersen diğer dekontları da koyayım şimdi. 475 YTL lik dekontum daha var. Yarın da geri kalanını koyayım olur mu?