arkadaşlar ben özelliklerin temelini belirledim... buna uygun bir fiyat bildirirseniz sevinirim..(aslında saolsunlar msn den ekleyen arkadaşlardan da çok ii fikirler geldi...haklarını helal etsinler...)

Scriptin temel özellikleri şu şekilde...

Ana Sayfa
1- Üye girişi
2- Katagorilere ayırma
3- Son eklenen, son verilen teklif, son satış gibi menü
4- Reklam alanı, panelden resim, flash yükleme
5- altta ticaret hakkında bilgi..
6- Üyeler teklif verebilecek, satış açabilecek.. satışlar benim onayımdan geçecek.
7- üyelerin satışları siteyi bağlamayacak.. teklifleri maillerine düşecek..yada panellerine geri kalan herşeyi alıcı ile satıcı msn-tel yada mail yoluyla ikili halledecek site aradan çıkacak.
8- toplu mesaj sistemi hem PM hem mail
Ürün Sayfası
9- Domain ilgi ekranı.. Dom Adı - Kayt Tarihi - Bitiş Tariih - Kayıt firması - Açıklama - Satış içeriği dom+host+tasarım
10- Başlangıç - Minimum ve Hemen Al fiyat seçenekleri..
11- Panele düşen teklifleri bildirim maili üyelere...
12- Verilen teklifler onaylanırsa.. şu kullanıcı tarafından rezerve... satış bitince de satıldı, onaylanmaz ise satıcının isteğine bağlı dom üzerinde teklifi belirtme.. en yüksek teklif şu.. ancak kabul edilmedi gibi...
13- satış süresi belirtilebilir...
14- 10 ile başlayan üye puanı olumlu ticaretlerde bir artar olumsuz ticaretlerde bir azalır
15- aynı kişinin birden fazla kullanıcı kaydını yapmayı engellemek zor ama ip takibi.. aynı ip den giren 2 farklı kullanıcı panelime düşebilir...

yani temel fikir bu... geliştirilebilir elbette... fikirlerinizle daha iyi bir script olabilir..
fiyatları pm den yada msn den bana ulaştırırsanız sevinirim..