ya bu telekom harbi salak bir firma geçtiğimiz ay (Şubatın) 2 sinde gittim telekoma sınırsız internete geçtim bir forum verdiler doldurdum herneyse forumu verirken kadınada sordum bu ne zaman aktif olur dedim bu akşam olur dedi her neyse bende kadına güvendim internetim sınırsız diyerekten başladım downloada herneyse ayın 29 unda fatura bi geldi şok oldum 70 YTL neyse aradım telekomu adam bana diyorki siz diyo ayın 2 sinde başvuru yapmışınız evet dedim o halde diyor önümüzdeki aydan sınırsız tarifeden faturalandırma olur diyor varya o an aklımdan geçenleri anlatamam ya ben 1 ay önce başvuru yapmışım yaptiğim başvurunun aktif olması ve kullanmam için 1 ay geçmesi gerekiyormuş böyle salakça bir uygulama türkiye dışında başka bir yerde yoktur sanırım. ama maalesef bu iş telekomun tekelinde olduğu için mecbur kullanmak zorunda kalıyoruz bakın 2 gündür yurt dışı çıkışları berbat bilhassa bugün makineme ping çektiğimde 300-400 ping sonucu alıyorum halbuki saldırı v.s hiç bişi yok bu telekomun yüzünden