HitcH adlı üyeden alıntı:
Yaw benim bildiğim bu haber gecen seneydi. Adrese girmedim. Belki bu sene de öyledir.
Yorumuma gelince ;
Kardesim, isine gelmeyen Coca cola içmez. Gecen seferde yazmıstım. Simdi hatırladım. Iyi, hoş.. Coca cola içmeyin. Coca cola, Turkiyedeki tüm distribütörlerini çeksin, kapatsın. Oralarda çalışan insanlarımızda kendilerine başka iş arasınlar. Iş bulamasınlar, kapkaç, hırsızlık vs islerine bulaşsınlar. Bu kadar insan evine ekmek götürüyor.. Coca cola, Türkiye'de kaç aileye ekmek veriyor, bunu düşüneniniz var mı?

Veya McDonald's vs. Bu firmalardan, ülkemizde kaç kişi ekmek yiyor biliyormusunuz ? Düşünüyormusunuz bunu ?
Isinize gelmezse içmezsiniz kardeşim. Daha ötesi yok.

Not :
Cobra : Tayyip Erdoğan'ı, kısmen severim. Ama sana vereceğim uyarının bununla ilgisi yok.
Guzel kardesim, bu forumda siyaset yapılmasını istemiyoruz. Burası siyaset forumu değil. Ayrıca, hiç bir devlet büyüğü hakkında, ileri/geri konuşmanı önermiyorum. Bir anlamı yok çünkü. Bu konuda da, daha fazla siyaset yapmazsanız sevinirim.

Hitch siyaset konusunda haklısın baştan hiç girmicektim ilk msjımdada belirttim ama konu hafif o yöne kaydı pardon..

Başbakan hakkında ileri geri konuşmadım sadece medyaya yansıyan belgeli gerçkleri yazdım, ama siyasi forum olmadığı için yazmamam gerekirdi haklısın neyse birdaha zaten girmeyiz bu mevzulara biz işimize bakalım